fbpx
Select Page

Dit wil je niet missen! Het is ons gelukt! 

Na een bezoek aan de Grand Prix van Monaco in 2019 is het ons gelukt om het mooiste dakterras van Monaco tijdens de Grand Prix 2020 af te huren en hierop een sensationeel evenement te mogen organiseren. De plannen zijn inmiddels goedgekeurd door de FIA en daarom mogen we met trots zeggen dat Corner33 een feit is! 

Wij hopen jullie te mogen begroeten in Monaco.

Lars Kalkdijk, Gerard Streuer, Theo Kalkdijk en Eric Ambergen

Corner33 is the place to be tijdens de Formule 1 in Monaco. Het 450 m2 unieke terras biedt een panoramisch zicht op de zee en vier verschillende racemomenten met garantie op spektakel! Vanaf Corner33 zie je de coureurs onder andere de wereldberoemde Fairmont Hairpin nemen en uiteindelijk met hoge snelheden de Monte-Carlo tunnel in gaan. Ben jij Max Verstappen fan, houd je van spektakel en ga jij voor een uniek weekend Monaco?


Op het terras van Corner33 worden de gasten beide dagen voorzien van heerlijk eten en drinken. Sterrenchef Ron Blaauw gaat unieke gerechten bereiden met een Nederlands “sausje”. De Corner33 babes serveren gekoelde beers, wines & bubbles en zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. 


Radio DJ Gerard Ekdom zorgt voor één groot feest en er staat nog veel meer spectaculairs te gebeuren! Niemand minder dan René van der Gijp zal zijn voetbaltenue inruilen voor een helm en zal deze dagen een functie als F1 analist bekleden.

Corner33 staat garant voor een uniek weekend boordevol entertainment.